Słodki kurczak Chili Lime z kolendrą kuskus może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 436 kalorii, 33g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 35 minut. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sok z limonki, bulion warzywny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kliny wapienne, można śledzić to danie główne z Mrożone Key Lime Pie jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Słodkie placki ziemniaczane Chili z sosem Cilantro Lime, Grillowany Kurczak Chili Cilantro Lime, oraz Mahoń Pieczony kurczak z wędzoną limonką bataty i Cilantro Chimichurri.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać kostki piersi kurczaka w gorącym oleju, aż soki uruchomić jasne i kurczak nie jest już różowy wewnątrz, 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Wlać sos do gorącej patelni, doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Dusić, mieszając od czasu do czasu, aż sos zacznie się nieznacznie zmniejszać, 3 do 4 minut.
Wymieszać gotowanego kurczaka w sosie i gotować, aż sos tworzy szkliwo na kawałki kurczaka, o 2 do 3 więcej minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszelki Cannelloni
Kurczak Gotowany
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Doprowadzić bulion warzywny do wrzenia w rondlu. Wymieszać kuskus z bulionem warzywnym, wyłączyć ogień i pozostawić kuskus do wchłonięcia bulionu, około 5 minut. Kolendrę wymieszać z kuskusem.