Słodki i pikantny smak ogórków
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj słodkich i pikantnych marynat. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.76 za porcję. Jedna porcja zawiera 571 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, cebulę, marynowany ogórek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 480 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sweet Pickle Relish, Sweet Pickle Relish, oraz Sweet Pickle Relish.
Instrukcje
Połącz przygotowany zielony pieprz, ogórek i cebulę w dużym, niereaktywnym (ze stali nierdzewnej lub pokrytej emalią) garnku. Wymieszać w jednej filiżance octu jabłkowego i doprowadzić do duszenia. Dusić, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa gotowane w dół i ciecz jest zmniejszona o około 1/3, o 30 protokół.
Odcedzić warzywa, wyrzucić płyn i zwrócić warzywa do garnka.
Dodać pozostały ocet, cukier i przyprawy. Doprowadzić do duszenia i gotować przez pięć minut.
Napełnij słoiki, wytrzyj felgi, nałóż pokrywki i pierścienie. Proces w puszce wrzącej wody przez 10 minut (czas rozpoczęcia, gdy garnek powróci do wrzenia).
Wyjąć słoiki z garnka i ostudzić na blacie wyłożonym ręcznikiem.
Gdy słoiki są całkowicie chłodne, Usuń pierścienie i przetestuj uszczelnienia. Smak jest dobry do jedzenia od razu. Przechowywać zamknięte słoiki w chłodnym ciemnym miejscu przez okres do roku.