Słodki i pikantny cebulowy smak
Słodki i pikantny cebulowy Smaczek jest bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 24 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 226 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka płatków pieprzu, musztarda brązowa, hot dogi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Rozkoszuj się latem: słodka i pikantna kukurydziana Rozkosz, Pikantny Pomidorowo-Cebulowy Smak, oraz Sweet Red Onion Relish dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę obrać, pokroić na pół i pokroić na 1-calowe kawałki.
Dodaj cebulę i olej roślinny do dużego rondla, na średnim ogniu, i saute do miękkości. Wymieszać z czarnym pieprzem, pokruszone płatki czerwonej papryki, czosnek i brązowy cukier aż włączone.
Dodaj połowę piwa korzennego i pozwól zmniejszyć, aż zacznie się gęstnieć. Wymieszaj pozostałe piwo korzenne i kontynuuj zmniejszanie, aż ciecz zostanie prawie całkowicie odparowana.
Podawać na dobrej jakości, naturalnej osłonce hot dogi z dobrą brązową musztardą i odrobiną majonezu, do smaku.