Słodki chleb kukurydziany Malcolma
Słodki, wielokrotnie nagradzany chleb kukurydziany Malcolma może być właśnie tym chlebem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 802 kalorie, 17g białka, oraz 42g tłuszczu. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 47 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sól, ser cheddar, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Słodki i gorący smak kukurydzy (wielokrotnie nagradzany ), Nagrodzone Chili, oraz Nagradzane Chili Jima dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 350° F. nasmaruj 9-calową patelnię na ciasto lub przygotuj patelnię muffin do napełniania.
Mikser elektryczny ustawiony na średnią prędkość, śmietanę razem masło i cukier, aż dobrze wymieszane i puszyste, o 2 protokół.
Dodaj jajka, zielone chili, kremową kukurydzę i starty ser.
Wymieszać przez 30 sekund na niskim poziomie lub do momentu równomiernego rozłożenia chili w całej mieszaninie.
W dużej misce przesiać mąkę, mąkę kukurydzianą, proszek do pieczenia i sól. Delikatnie złóż suchą mieszankę na mokrą mieszankę, uważając, aby nie przesadzić. Nie powinna pozostać sucha mąka, ale mieszanina powinna być nadal grudkowata. Napełnij tortownicę lub puszkę z muffinkami mieszaniną.
Piec, aż wierzch chleba kukurydzianego jest jasny, tosty brązowy i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty, o 25 minut na babeczki do 40 minut na patelni ciasto.
Przenieś patelnię do stojaka chłodzącego drut i pozostaw na 15 minut przed wyjęciem.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.