Słodka wieprzowina do Burritos
Słodka wieprzowina do Burritos wymaga około 8 godzin i 30 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 267 kalorii, 15g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 79 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, salsa, pieczeń z łopatki wieprzowej i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Duszone Słodkie Burrito Wieprzowe, Duszone Słodkie Burrito Wieprzowe, oraz Burritos Wieprzowe.
Instrukcje
Ułożyć pieczeń wieprzową w garnku wolnej kuchenki i dodać 4 szklanki wody. Gotować na wysokiej przez 5 godzin.
Wyjąć wieprzowinę z wolnej kuchenki i odsączyć płyn.
Wieprzowinę pokroić na 4 kawałki i odstawić. Salsa Puree w blenderze.
Połącz puree salsa, cola, brązowy cukier, przyprawa fajita, przyprawa Taco, i zielone chili w garnku powolnej kuchence.
Dodać wieprzowinę i gotować na wysokiej przez dodatkowe 3 godziny.
Wyjąć wieprzowinę i rozdrobnić 2 widelcami.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.9 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 58 dolarów za butelkę.
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.