Słodka Marynata Balsamiczna

Słodka Marynata Balsamiczna
Słodka marynata balsamiczna może być tylko marynatą, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 0g białka, oraz 18g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, brązowy cukier, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 17%. Podobne przepisy to Marynata balsamiczno-sojowa, Marynata Sojowo-Balsamiczna, oraz Marynata Balsamiczna.

Instrukcje

1
W małej misce, ubić razem ocet, olej, brązowy cukier, cebula, i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Wlać pożądane mięso i marynować w lodówce przez 1 do 4 godzin, okazjonalnie obracając mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn