Słodka Kiełbasa Marsala
Słodka kiełbasa Marsala może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury napoju. Jedna porcja zawiera 451 kalorii, 27g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 2,07 zł za porcję. 19 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka papryki, czosnku, oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Słodka włoska kiełbasa i Tortellini w sosie pomidorowo-winnym Marsala, Kiełbasa i makaron Marsala Pappardelle, oraz Pierś z indyka faszerowana włoską kiełbasą i żurawiną z Marsali.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Makaron gotować przez 8 do 10 minut, lub aż al dente; odcedzić.
Umieść całe kiełbaski i 1/3 szklanki wody na patelni na średnim ogniu. Przykryć i gotować 5 do 8 protokół.
Odcedzić i cienko pokroić.
Powrót kiełbasa na patelni. Wymieszać czosnek, cebula, papryka, i Marsala wina. Gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż kiełbasa zostanie ugotowana. Wymieszaj pokrojone w kostkę pomidory, czarny pieprz i oregano. Gotować około 2 minut więcej, a następnie zdjąć z ognia.
Podawać na ugotowanym makaronie.