Słodka kasza z mąki ryżowej z książki kucharskiej Kimchi

Słodka kasza z mąki ryżowej z książki kucharskiej Kimchi
Słodka kasza z mąki ryżowej z " książki kucharskiej Kimchi jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 14 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 2 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubi to Koreańskie danie. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Przynosi wam poważne jedzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Książka kucharska Momofuku gulasz Kimchi z ciastkami ryżowymi, Czerwone małże Curry z puree z Kimchi z " książki kucharskiej Kimchi, oraz Podpis teściowej Kimchi z " książki kucharskiej Kimchi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj lodową kąpiel. W małym rondlu zagotować 3/4 szklanki wody. Tymczasem słodką mąkę ryżową rozpuścić w pozostałej 1/4 szklanki zimnej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Ryżowa SłodkaMąka Ryżowa Słodka
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Mieszamy przez 15 do 30 sekund, aż mieszanina zgęstnieje i będzie przypominać biały klej szkolny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Zdjąć z ognia, ustawić w łaźni lodowej do ostygnięcia i pozostawić do osiągnięcia temperatury pokojowej, mieszając, 5 do 10 minut. Jeśli dokonywanie z wyprzedzeniem, przenieść mieszaninę do pojemnika i przechowywać w lodówce aż potrzebne. Słodka kasza ryżowo-mączna będzie przechowywać do 3 dni, w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Na GorącoPłatki Na Gorąco
1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Koreański świetnie współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 32 dolarów za butelkę.
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Złożony i elegancki, z warstwami czystych, skoncentrowanych owoców gruszkowych, cytrusowych i pestkowych, przepyszną kwasowością i pikantnym, mineralnym rdzeniem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn