Słodka kabaczka z orzechami włoskimi
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Słodkie Squash z orzechami włoskimi spróbować. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać masło, dyni, cukier Piekarski, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Frytki ze słodkich ziemniaków z orzechami włoskimi, brązowym cukrem i słodkim sosem Chili, Dyni z orzechami włoskimi i wanilią, oraz Acorn Squash z rozmarynem i orzechami włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Skórki i pestki squasha; pokroić w 1-calową kostkę (powinieneś mieć od 7 do 8 filiżanek). W dużej misce wymieszaj squasha z cukrem.
Odstawić do momentu upłynnienia cukru, około 30 minut. Wymieszać, a następnie wlać do głębokiego naczynia do pieczenia 2 1/2 do 3 ćwiartek. Pokruszyć kawałek pieczenia pergamin większy niż otwór naczynia, zwilżyć wodą, następnie spłaszczyć i przykryć Kabaczek, chowając papier wokół wewnątrz naczynia.
Piec w piekarniku 300 (Patrz uwagi), aż squash będzie miękki po przekłuciu, 1 1/2 do 2 godzin. Wyłącz piekarnik i pozostaw squash wewnątrz, aż całkowicie ostygnie, około 3 godzin.
Krótko przed podaniem, na patelni 6 - do 8-cala na średnim ogniu, mieszać orzechy włoskie i masło, aż orzechy są pokryte masłem i lekko rumiane, o 3 protokół. Łyżka squasha i syropu do małych miseczek.
Udekoruj każdą porcję obfitym dollopem crme frache i posypką orzechów włoskich.