Słodka Glazurowana Marchewka

Słodka Glazurowana Marchewka
Słodkie glazurowane marchewki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 86 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 27 centów za porcję. Jeśli masz Lea & Perrins sos worcestershire, pietruszka, klasyczny Catalina dressing, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Wielkanoc. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Spróbuj Marchew Glazurowana, Marchew Glazurowana, oraz Marchew Glazurowana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Marchew ugotować we wrzącej wodzie w dużym rondlu 5 min. lub do chrupkiego-Delikatnego; osuszyć. Wróć do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Dodać kolejne 3 składniki; lekko wymieszać. Gotować na małym ogniu 5 min. lub aż marchew będzie równomiernie szkliwiona, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
3
Natkę pietruszki wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeWielkanoc
Magazyn