Sól Kamienna Inkrustowana Prime Rib
Need a dairy free main course? Sól kamienna inkrustowane Prime Rib może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 15 i kosztuje $12.87 za porcję. Jedna porcja zawiera 2064 kalorie, 89g białka, oraz 162g tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać chrzan, zupa cebulowa mix, rozmaryn, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 35 minut. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Spróbuj Żeberko Prime Inkrustowane Solą, Żeberka PW z solą rozmarynową, oraz Żeberka Z Czosnkiem I Solą I Pieprzem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Pieczeń opłukać i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Wymieszać mieszankę zupy cebulowej i pieprz razem w małej misce. Natrzeć mieszaninę pieprzu obficie na wszystkich stronach pieczenia.
Umieść pieczeń na czystej, suchej blasze do pieczenia i odpocznij od 30 do 45 minut.
W międzyczasie w misce wymieszać sól kamienną, mąkę, rozmaryn. Stopniowo wlać wodę i wymieszać ręcznie (w razie potrzeby nosić rękawiczki), aby uzyskać grube, lepkie ciasto lub pastę.
W razie potrzeby dodaj więcej wody.
Rozprowadzić ciasto solne na dnie patelni do pieczenia, aby warstwa 1/2 do 3/4 cala grubości., rezerwując 1 do 2 filiżanek.
Ułożyć pieczeń, kości skierowane w dół, na środku ciasta na patelni. Podciągnąć ciasto w górę i wokół pieczenia, aby całkowicie pokryć mięso. Pat na dodatkowe ciasto, jeśli to konieczne. Włóż termometr do pieczenia z miernikiem umieszczonym tak, aby był widoczny z przodu piekarnika (lub użyj zwykłego termometru do mięsa).
Gotować w rozgrzanym piekarniku przez 15 do 20 minut.
Usuń i użyj pozostałego ciasta solnego, aby załatać wszelkie otwory lub pęknięcia w powłoce.
W międzyczasie przygotuj au jus zgodnie ze wskazówkami opakowania, pozostawiając 1/4 szklanki wody, aby zwiększyć smak i utrzymać ciepło.
Powrót pieczeń do piekarnika i gotować, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 130 stopni F (54 stopni C), lub do pożądanej doneness.
Usuń pieczeń i odpocząć 20 do 30 minut, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 140 stopni F (60 stopni C). Zetrzeć skórkę i wyrzucić, a następnie pokroić, aby służyć.
Podawać z chrzanem i au jus.