Szynka Z Musztardą
Szynka z musztardą jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 310 kalorii. Ten przepis służy 15 i kosztuje 46 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mielony imbir, szynkę, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Szynka Glazurowana musztarda i melasa, Szynka ananasowo-musztardowa glazurowana, oraz Musztarda I Morela-Szynka Glazurowana.
Instrukcje
Umieść szynkę na płytkiej patelni do pieczenia; dodaj wodę do patelni.
Piec w temperaturze 325° przez 1 godzinę.
W małej misce, połączyć marmoladę, musztarda i imbir.
Piec 1 godzinę dłużej lub do termometru 140°, szczotkując od czasu do czasu szkliwem.