Szynka Z Brązowym Cukrem

Szynka Z Brązowym Cukrem
Szynka z brązowym cukrem jest bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 15 i kosztuje $1.21 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 65g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 833 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, miód, szynkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szynka Szkliwiona Brązowym Cukrem, Pomarańczowy, Brązowy Cukier Szkliwiony Szynka, oraz Klopsiki Z Brązowym Cukrem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Szynkę ułożyć na dużej patelni do pieczenia, wlać wodę do patelni i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
W rondlu na średnim ogniu ubijamy pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 5 do 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Szczotka szynka z glazury; namiot lekko z folii aluminiowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Piec w temperaturze 325 stopni przez 2 godziny;
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Szczotka szynka z glazurą.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
SzynkaSzynka
6
Piec, odsłonięty, przez dodatkowe 30 minut, szczotkując glazurą co 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Odstawić na 15 do 20 minut; pokroić, aby służyć.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia23
Magazyn