Szynka wolno gotowana z fasolą
Wolno gotowana szynka i fasola to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 1577 kalorii, 127g białka, oraz 78 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.83 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pastę pomidorową, szynkę piknikową, fasolkę lima i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Fasola wolno gotowana, Fasola Wolno Gotowana, oraz Slow-Gotowana Wieprzowina & Fasola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pastę pomidorową, sos Worcestershire, płatki papryki i papryka w 5-do-6-quart powolnej kuchence.
Dodać szynkę, fasolę, liść laurowy i tymianek.
Wlać 4 szklanki wody; przykryć i gotować na niskim, niezakłóconym, 8 godzin.
Wlać pomidory do miski i zmiażdżyć je rękami.
Dodaj pomidory i ich soki, szalotki i czosnek do powolnej kuchence. Przykryć i gotować 30 więcej minut.
Wyjąć szynkę z wolnej kuchenki i przenieść do deski do krojenia, aby lekko ostudzić przed krojeniem. Odstawić około jednej trzeciej szynki i 3 szklanki mieszanki duszonej fasoli, aby szynka Jambalaya.
Pozostałą szynkę podawać z mieszaniną fasoli.
Obróć resztki w szynkę Jambalaya
Zdjęcia Antonis Achilleos