Szynka Tetrazzini
Szynka Tetrazzini może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 343 kalorie, 18g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mleko, mąkę, bułkę tartą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest solidne. Spróbuj Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, oraz Suwaki z szynką i serem hawajskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce umieścić mąkę, dodać bulion, mleko i pieprz. Dobrze wymieszać mieszankę mąki trzepaczką.
Margarynę roztopić na patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać grzyby i paprykę; smażyć 3 protokół.
Dodać mieszankę mąki. Gotować 2 minuty lub aż gęste i bąbelki; stale mieszać.
Połączyć sos, makaron, szynka, ser, i sherry w 1 1/2-quart zapiekanka lub 10-calowy Okrągły zapiekanka; posypać bułką tartą.
Piec w 450 przez 10 minut lub do bąbelków.