Szynka pieczona ze słodką musztardową polewą

Szynka pieczona ze słodką musztardową polewą
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Szynka pieczona ze słodką musztardową glazurą może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 601 kalorii, 50g białka, oraz 39g tłuszczu. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soku ananasowego, czosnku, miodu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczeń wieprzowa z polewą Klonowo-musztardową, Pieczeń wieprzowa z polewą ananasowo-musztardową, oraz Pieczony indyk z musztardową glazurą klonową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój powierzchnię szynki o 1-cal głębokości na przekątnej od lewej do prawej, odstępy każdy kawałek o 1 1 / 2inches od siebie. Następnie wróć i pokrój po przekątnej od prawej do lewej odstępy każdy kawałek około 1 1/2 cala od siebie, tworząc wzór diamentu. Umieść cały goździek na środku każdego diamentu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goździki CałeGoździki Całe
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Szynkę przekładamy na patelnię wyposażoną w stelaż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
4
Dodać bulion warzywny na dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
5
Piec w piekarniku przez 1 1/2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Podczas gotowania szynki połącz wszystkie składniki glazury w garnku i zmniejsz o połowę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Po 1 1/2 godziny wyjąć szynkę z piekarnika i obficie podlewać słodką musztardową glazurą. Włóż szynkę do piekarnika i piecz przez dodatkowe 30 minut, fastrygując pozostałą glazurą co 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Po ugotowaniu szynki przez 2 godziny i uzyskaniu złotego koloru i karmelizacji wyjmij ją z piekarnika, na deskę do krojenia, przykryj folią i pozostaw na 15 minut przed krojeniem i podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia19
Magazyn