Szynka pieczona ze słodką musztardową polewą

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Szynka pieczona ze słodką musztardową glazurą może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 601 kalorii, 50g białka, oraz 39g tłuszczu. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soku ananasowego, czosnku, miodu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczeń wieprzowa z polewą Klonowo-musztardową, Pieczeń wieprzowa z polewą ananasowo-musztardową, oraz Pieczony indyk z musztardową glazurą klonową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój powierzchnię szynki o 1-cal głębokości na przekątnej od lewej do prawej, odstępy każdy kawałek o 1 1 / 2inches od siebie. Następnie wróć i pokrój po przekątnej od prawej do lewej odstępy każdy kawałek około 1 1/2 cala od siebie, tworząc wzór diamentu. Umieść cały goździek na środku każdego diamentu.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Szynkę przekładamy na patelnię wyposażoną w stelaż.
Dodać bulion warzywny na dno patelni.
Piec w piekarniku przez 1 1/2 godziny.
Podczas gotowania szynki połącz wszystkie składniki glazury w garnku i zmniejsz o połowę na średnim ogniu.
Po 1 1/2 godziny wyjąć szynkę z piekarnika i obficie podlewać słodką musztardową glazurą. Włóż szynkę do piekarnika i piecz przez dodatkowe 30 minut, fastrygując pozostałą glazurą co 10 minut.
Po ugotowaniu szynki przez 2 godziny i uzyskaniu złotego koloru i karmelizacji wyjmij ją z piekarnika, na deskę do krojenia, przykryj folią i pozostaw na 15 minut przed krojeniem i podaniem.