Szynka Pieczona Glazurowana
Glazurowana pieczona szynka może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 1403 kalorii, 110g białka, oraz 86 g tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.91 za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz szynkę, brązowy cukier, sodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Suwaki z szynką i serem hawajskim, Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, oraz Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Zdobądź powierzchnię szynki o głębokości około 1/8 cala w wzór diamentu. Włóż goździki w środek każdego diamentu.
Piecz szynkę przez 2 do 2 1/2 godziny lub dłużej, w zależności od sposobu pakowania.
Podgrzać brązowy cukier, musztarda, ocet i soda w małym rondlu, aż bąbelki. Gotować, aż gruby, o 15 protokół.
Po 2 godzinach pieczenia, posmaruj szkliwo na szynce w odstępach 20-minutowych, aż będzie ładne i błyszczące.