Szynka i Szwajcarskie Stromboli

Szynka i Szwajcarskie Stromboli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj szynki i szwajcarskiego Stromboli. Jedna porcja zawiera 445 kalorii, 16G białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz paski boczku, szynkę delikatesową, chrupiący bochenek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Szynka i Szwajcarskie Stromboli, Stromboli Szynkowo-Szwajcarskie, oraz Szynka i Szwajcarskie Stromboli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozwiń ciasto na prostokąt na wysmarowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2
Umieść szynkę na cieście w granicach 1/2 cala. brzegów; posypać cebulą, boczkiem i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
CebulaCebula
BoczekBoczek
CiastoCiasto
SzynkaSzynka
3
Roll up jelly-roll style, zaczynając od długiego boku. Szczypta szew do uszczelnienia i tuck kończy się pod.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
4
Umieść stronę szwu w dół na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Ostrym nożem Wytnij kilka 1/4 cala.- głębokie szczeliny na bochenku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
6
Piec w temperaturze 350° przez 26-30 minut lub do złotego koloru. Lekko ostudzić przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn