Szynka i Szwajcarski budyń chlebowy
Szynka i Szwajcarski budyń chlebowy wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.29 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 232 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz, ząbki czosnku, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 65%. Spróbuj Szynka i Szwajcarski budyń chlebowy, Swiss Chard Bread Budyń, oraz bez jaj karmelowy budyń chlebowy, gotowany na parze bez pieczenia budyń chlebowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać małą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, szynka, i czosnek; smażyć 5 protokół.
Ułóż kostki chleba na blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 15 minut lub do lekko rumiane, obracając od czasu do czasu.
W dużej misce wymieszać mleko i kolejne 5 składników (mleko przez gałkę muszkatołową), mieszając trzepaczką aż do dobrze wymieszanego. Wymieszać z szynką.
Dodać chleb, podrzucając delikatnie do herbu.
Ułóż połowę mieszanki chleba w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia pokrytym sprayem do gotowania.
Posypać połową sera; top pozostałą mieszaniną chleba.
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut.
Posypać pozostałym serem; piec dodatkowe 20 minut lub aż zestaw.