Szynka Grzybowa Fettuccine
Szynka grzybowa Fettuccine trwa z grubsza 25 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 6 porcji z 451 kalorii, 25g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Za $1.59 za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przynosi ci smak domu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś grzyby, mąkę, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako dość niedrogie danie główne. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 55%. Podobne przepisy obejmują Szynka Grzybowa Fettuccine, Szynka Fettuccine, oraz Kremowa Szynka Fettuccine.
Instrukcje
Gotuj fettuccine zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
W międzyczasie na dużej patelni podsmaż szynkę na oleju, aż lekko się zrumieni.
Wyjmij łyżką cedzakową i odstaw na bok.
Dodaj cebulę na patelnię; smaż przez 4 minuty.
Dodaj grzyby; smaż 3 minuty dłużej. Dodaj mąkę, rozmaryn i pieprz, aż się połączą. Stopniowo dodawaj mleko. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Zmniejsz ogień; dodaj groszek i śmietanę. Gotuj 2 minuty dłużej.
Odcedź fettuccine; wymieszać z mieszanką grzybów.