Babeczki Owsiane Jagodowe

Babeczki Owsiane Jagodowe
Babeczki z jagodami owsianymi wymagają około 45 minut od początku do końca. Na 21 centów za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 12. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. 173 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, sodę oczyszczoną, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to batoniki owsiane blueberry bananan, Batoniki Owsiane Z Cukinią Jagodową, oraz Otis Spunkmeyer Blueberry Muffins-co jest lepsze niż świeże muffiny jagodowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Lekko posmaruj 12 filiżanek muffin pan. W małej misce, wymieszać owies i sok pomarańczowy razem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce wymieszaj mąkę, 1/2 szklanki cukru, proszek do pieczenia, sól i sodę oczyszczoną. Dokładnie wymieszać w oleju i jajku. Mieszamy w mieszaninie owsianej i składamy jagody. Łyżka ciasta do przygotowanych kubków muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W małej miseczce wymieszać 2 łyżeczki cukru i cynamonu i równomiernie posypać wierzchy babeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Piec 18 do 20 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy nóż włożony w środek muffinki wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn