Ratatouille Veggie Toss
Ratatouille Veggie Toss to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Mieszanka cukinii, sól i pieprz, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ratatouille Pasta Toss, Crunchy Veggie Toss, oraz Veggie-Chicken Toss With Lemon Herb Sauce dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu.
Dodaj olej, czosnek, cukinię i cebulę. Wrzucić energicznie przez 5 lub 6 minut.
Dodaj pomidory, sól, pieprz, pietruszkę. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 6 do 8 minut, a następnie podawać.