Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać szynki Georgia z brzoskwinią dekorować spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 785 kalorii, 93g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 11,42 zł / porcja, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka cukru, cukru cukierniczego, octu jabłkowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto Brzoskwiniowe Georgia, Suflet Brzoskwiniowy Georgia, oraz Słodkie Jak Ciasto Brzoskwiniowe Z Georgii dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Włóż szynkę do dużego garnka i napełnij garnek wystarczającą ilością zimnej wody, aby przykryć szynkę. Doprowadzić wodę do 170 do 180 stopni F (poniżej wrzenia; jeśli gotowana, szynka pęknie na stawie). Gotować w tej temperaturze przez 3 godziny, a następnie ostudzić w wodzie do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Gdy będziesz gotowy do przepisania, Usuń szynkę z wody. Nożem usuń skórę z szynki i przycinaj powierzchnię mięsa, gdzie jest brązowe i przypominające skórę wokół kości trzonu. Aby później ułatwić rzeźbienie, Usuń miednicę lub kość biodrową, przesuwając wokół niej nóż. Po usunięciu skóry odetnij z powierzchni szynki cienką warstwę białego tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 Posiekane Szalotki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
Uruchom punkt noża w krzyżujący się wzór przez pozostały tłuszcz na górze szynki, tnąc lekko w powierzchnię mięsa. Ta punktacja pomoże glazury przylegają do mięsa, podczas gdy gotuje. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Rozprowadzić powłokę glazury na górnej powierzchni szynki, umieścić ją na patelni i piec w piekarniku 350 stopni F przez 30 minut. Zmniejszyć ogień do 325 stopni F i kontynuować gotowanie szynki przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Na wierzchu posypać cukrem pudrem i gotować przez kolejne 30 minut, aż ładnie zeszklone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
7
Przełożyć szynkę na półmisek i odstawić w ciepłe miejsce, przyrządzając SOS brzoskwiniowy. Wyrzucić nagromadzony tłuszcz na patelni i dodać 1 szklankę wody do kapiących na patelni, mieszając w celu poluzowania i wymieszać w zestalonych sokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
8
Dodać pół-glace i doprowadzić do wrzenia. Rezerwa do użycia w sosie brzoskwiniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1
Rozgrzać masło w dwóch dużych patelniach, 2 łyżki masła na patelnię. Gdy jest gorąco, dodać połowę klinów brzoskwini do każdej patelni, i saute przez 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Posypać cukrem, dzieląc go między Patelnie i kontynuować gotowanie przez 3 do 4 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
3
Dodać suszone brzoskwinia julienne i ocet, pół do każdej patelni, i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Połącz zawartość obu patelni w jednym rondlu. Nad brzoskwiniami przecedzić zarezerwowaną mieszaninę demi-glace i wymieszać z solą. Jeśli sos jest cieńszy niż chcesz, dodaj rozpuszczoną skrobię ziemniaczaną i zagotuj. Gotować 1 lub 2 minuty. W czasie podawania wymieszać z bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Ziemniaczana
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Aby ułatwić rzeźbienie, zrób pionowe cięcie w szynce około 1 cala powyżej kości trzonu. Celem jest, aby strażnik, że twój nóż nie będzie wykraczać poza kiedy pokroić szynkę; to daje czystą krawędź dolnej do plasterków, a także chronić rękę z nożem w przypadku zdarza się przesuwać podczas krojenia mięsa. Szynkę pokroić w plasterki, zatrzymując się na ciętej krawędzi i ułożyć mięso na ciepłym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Szalotki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
6
Podawać 3 lub 4 plastry szynki na osobę z kilkoma plastrami brzoskwiń i sosem łyżkami wokół i nad mięsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)