Szynka Georgia z brzoskwiniową dekoracją

Szynka Georgia z brzoskwiniową dekoracją
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać szynki Georgia z brzoskwinią dekorować spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 785 kalorii, 93g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 11,42 zł / porcja, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka cukru, cukru cukierniczego, octu jabłkowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto Brzoskwiniowe Georgia, Suflet Brzoskwiniowy Georgia, oraz Słodkie Jak Ciasto Brzoskwiniowe Z Georgii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włóż szynkę do dużego garnka i napełnij garnek wystarczającą ilością zimnej wody, aby przykryć szynkę. Doprowadzić wodę do 170 do 180 stopni F (poniżej wrzenia; jeśli gotowana, szynka pęknie na stawie). Gotować w tej temperaturze przez 3 godziny, a następnie ostudzić w wodzie do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Gdy będziesz gotowy do przepisania, Usuń szynkę z wody. Nożem usuń skórę z szynki i przycinaj powierzchnię mięsa, gdzie jest brązowe i przypominające skórę wokół kości trzonu. Aby później ułatwić rzeźbienie, Usuń miednicę lub kość biodrową, przesuwając wokół niej nóż. Po usunięciu skóry odetnij z powierzchni szynki cienką warstwę białego tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
Uruchom punkt noża w krzyżujący się wzór przez pozostały tłuszcz na górze szynki, tnąc lekko w powierzchnię mięsa. Ta punktacja pomoże glazury przylegają do mięsa, podczas gdy gotuje. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
W małej misce, wymieszać konfitury, pieprz, musztarda, ocet balsamiczny, i ziele angielskie razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
PrzetworyPrzetwory
1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Rozprowadzić powłokę glazury na górnej powierzchni szynki, umieścić ją na patelni i piec w piekarniku 350 stopni F przez 30 minut. Zmniejszyć ogień do 325 stopni F i kontynuować gotowanie szynki przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Na wierzchu posypać cukrem pudrem i gotować przez kolejne 30 minut, aż ładnie zeszklone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
7
Przełożyć szynkę na półmisek i odstawić w ciepłe miejsce, przyrządzając SOS brzoskwiniowy. Wyrzucić nagromadzony tłuszcz na patelni i dodać 1 szklankę wody do kapiących na patelni, mieszając w celu poluzowania i wymieszać w zestalonych sokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
8
Dodać pół-glace i doprowadzić do wrzenia. Rezerwa do użycia w sosie brzoskwiniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1
Rozgrzać masło w dwóch dużych patelniach, 2 łyżki masła na patelnię. Gdy jest gorąco, dodać połowę klinów brzoskwini do każdej patelni, i saute przez 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Posypać cukrem, dzieląc go między Patelnie i kontynuować gotowanie przez 3 do 4 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
3
Dodać suszone brzoskwinia julienne i ocet, pół do każdej patelni, i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Połącz zawartość obu patelni w jednym rondlu. Nad brzoskwiniami przecedzić zarezerwowaną mieszaninę demi-glace i wymieszać z solą. Jeśli sos jest cieńszy niż chcesz, dodaj rozpuszczoną skrobię ziemniaczaną i zagotuj. Gotować 1 lub 2 minuty. W czasie podawania wymieszać z bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia ZiemniaczanaSkrobia Ziemniaczana
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Aby ułatwić rzeźbienie, zrób pionowe cięcie w szynce około 1 cala powyżej kości trzonu. Celem jest, aby strażnik, że twój nóż nie będzie wykraczać poza kiedy pokroić szynkę; to daje czystą krawędź dolnej do plasterków, a także chronić rękę z nożem w przypadku zdarza się przesuwać podczas krojenia mięsa. Szynkę pokroić w plasterki, zatrzymując się na ciętej krawędzi i ułożyć mięso na ciepłym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
6
Podawać 3 lub 4 plastry szynki na osobę z kilkoma plastrami brzoskwiń i sosem łyżkami wokół i nad mięsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)

Składniki

TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 33 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia37
Magazyn