Szybkie Zmiażdżone Ziemniaki
Szybkie zmiażdżone ziemniaki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 245 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką śmietanę, masło, szczypiorek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Potłuczone Ziemniaki, Potłuczone Ziemniaki, oraz Potłuczone Ziemniaki.
Instrukcje
Ziemniaki umyć i wyszorować szczotką warzywną. Umieścić w dużym garnku, pokryte 2 cale wody, na dużym ogniu. Doprowadzić do wrzenia, a następnie obficie posolić wodę. Gotować, aż ziemniaki mogą być łatwo Przekłute nożem, o 20 protokół.
Odcedzić i wrócić do garnka.
W małym rondlu, na małym ogniu, podgrzać śmietanę z masłem, aż masło się rozpuści. Za pomocą masher ziemniaków, rozbić ziemniaki, aby je rozbić.
Dodać mieszankę śmietany i masła i nadal rozbić do pożądanej konsystencji. Szczypiorek wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Przełożyć do miski i podawać.