Szybkie Włoskie Ciasto Ze Szpinakiem

Szybkie Włoskie Ciasto Ze Szpinakiem
Przepis szybki Włoski szpinak ciasto może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 50 minut. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 26 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 50. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz knudsen tłuszcz mleczny twarożek, jajka, liście oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Szybka Włoska Zupa Szpinakowo-Makaronowa, Szybkie Włoskie Spaghetti, oraz Szybka Sałatka Włoska.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać składniki aż do wymieszania.
3
Wlać do 9-calowej płytki ciasta rozpylonej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
4
Piec 40 min. albo dopóki środek nie zostanie ustawiony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia3
Magazyn