Szybkie Quiche z kurczakiem i warzywami Lorraine Wallace

Przepis na szybkie Quiche z kurczaka i warzyw Lorraine Wallace może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 1 godzina. Jedna porcja zawiera 398 kalorii, 21g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, mleko, grubą sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kurczak sezamowy Lorraine Wallace, Letni kurczak Lorraine Wallace, oraz Kurczak Lorraine Wallace i nerkowce w filiżankach do sałaty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Rozwałkuj schłodzoną skorupę ciasta i ułóż 9 - lub 10-calowy talerz do ciasta lub quiche. Nakłuj ciasto palcami widelca i zagniataj krawędzie między kciukiem a palcem wskazującym, aby tworzyły wzór wzdłuż górnej krawędzi talerza.
Umieść kawałek folii aluminiowej w skorupie tarty i masę z ciężarami ciasta, niegotowany ryż lub suszoną fasolę. Wstępnie spożyć skorupę, aż będzie chrupiąca, 10 do 12 minut.
Tymczasem rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i posypać solą. Gotować, mieszając, aż cebula zwiędnie i półprzezroczyste, o 5 protokół. Zmniejszyć ogień i nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmiękną całkowicie i są lekko karmelizowane, kolejne 20 minut.
Dodać szparagi na patelni i wrzucić, aż lekko ugotowane, o 3 protokół.
Dodać kurczaka i wrzucić razem ze szparagami i cebulą do ogrzania przez, o 3 protokół.
Obniżyć temperaturę piekarnika do 191°.
W dużej miarce ubić jajka i mleko, doprawić solą i pieprzem.
Ułożyć wstępnie upieczoną skórkę z ciasta na blasze do pieczenia, aby zapobiec przedostawaniu się mieszaniny jaj do piekarnika i umieścić mieszaninę mięsno-warzywną w skórce, top z tartym serem, a następnie ostrożnie wlać mieszaninę z mlekiem jajecznym.
Piec przez 35 minut lub do momentu, gdy wierzch zacznie brązowieć, a krem prawie ustawi się w środku. Odstawić na 10 minut przed krojeniem i podaniem.