Szybkie Pieczywo Do Pizzy Pepperoni
Pepperoni Pizza szybkie pieczywo może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 362 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubiło ten poranny posiłek. Udaj się do sklepu i odbierz średnio-mleczny ser mozzarella, suszone pomidory, pieprz i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Szybkie Pieczywo Do Pizzy Pepperoni, Clare ' s Quick Pepperoni Pizza Mac, oraz Dippin' Dunkin ' Quick and Easy Pepperoni Pizza Rolls.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku. Obficie pokryj metalową patelnię bochenkową o wymiarach 9 na 5 cali oliwą z oliwek. Dno garnka wyłożyć papierem do pieczenia i obłożyć papier olejem; odstawić na bok.
Mąkę, proszek do pieczenia, oregano, sól, soda oczyszczona i pieprz ubić razem w dużej misce, aż do napowietrzenia i wszelkie duże grudki są podzielone.
Dodać ser, pepperoni, i pomidory i wrzucić w mieszaninie mąki, aż kawałki są oddzielone i równomiernie powlekane; odstawić.
Umieść jajka, mleko i odmierzoną oliwę z oliwek w średniej misce i ubijaj, aż będzie gładka.
Dodać mieszaninę jaj do mieszaniny mąki i mieszać, aż mąka jest po prostu włączone, uważając, aby nie overmix (kilka smug mąki są OK). Ciasto będzie bardzo grube.Za pomocą gumowej szpatułki zeskrobaj ciasto na przygotowaną patelnię, wciskając je w narożniki i wygładzając górę.
Piec, aż chleb będzie złoty kolor i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty (test kilka miejsc, bo może trafić kieszeń sera), o 40 do 45 minut.
Umieść patelnię na stojaku z drutu, aby ostygła przez 15 minut. Poprowadź nóż po obwodzie chleba i obróć go na stojak.
Usunąć i wyrzucić pergamin.
Niech chleb ostygnie przez co najmniej 30 minut więcej przed krojeniem.