Szybkie I Łatwe Tiramisu
Przepis szybki i łatwy Tiramisu może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 4 godziny i 15 minut. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, kawa rozpuszczalna maxwell house, cool whip lite bited polewa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Szybkie I Łatwe Tiramisu, Szybkie Tiramisu, oraz Szybki Szybki Chleb Sodowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj wrzącą wodę do połączonej kawy i 1 łyżkę. cukier w małej misce; mieszać do rozpuszczenia. Ułóż 1 pkg. ladyfingers na dnie naczynia 13x9 cali; szczotka z 1/2 filiżanki kawy.
Beat serek w dużej misce z mikserem, aż kremowy.
Dodać pozostały cukier; dobrze wymieszać.
Rozłóż połowę mieszanki sera na ladyfingers w naczyniu; top z pozostałych ladyfingers.
Posmaruj pozostałą mieszanką kawy; przykryj pozostałą mieszanką twarogu.
Posypać kakao w proszku. Przechowywać w lodówce 4 godziny.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Casaloste Chianti Classico Riserva. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Intensywny rubinowy kolor czerwony. Jego bukiet łączy typowe owocowe aromaty Sangiovese (takie jak jeżyna, Dojrzała marasca, śliwka) z eleganckimi nutami drewna. Na podniebieniu jest aksamitny i harmonijny z doskonałą równowagą między kwasowością a słodkimi taninami. Starzejące się Wino, daje najlepsze z 5 roku po żniwach idzie z grillowanym czerwonym mięsem. Jego harmonia i typowość są również doskonale wywyższone przez dojrzewające sery.