Szybki Pstrąg Z Grilla
Szybki pstrąg z grilla to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 1 porcją. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 263 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, mielony pieprz, pstrąg tęczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Grillowany pstrąg z grillowaną sałatką rzymską, Pstrąg Z Grilla, oraz Grillowany Cały Pstrąg dla podobnych receptur.
Instrukcje
Oczyścić pstrąga i usunąć głowy.Rozgrzej grill do temperatury pieczenia około 400 stopni.Płaszcz Na Zewnątrz pstrąga z olejem.
Posypać solą i pieprzem wnętrze pstrąga.
Dodać sok z cytryny do pstrąga w razie potrzeby.Zmniejsz ciepło grilla do średniego lub 250 stopni i umieść pstrąga na grillu.Pstrąg gotować szybko i powinny być odwrócone, gdy strona grill właśnie stał się biały.Pstrąg jest gotowy, gdy całe mięso jest białe i łuszczące się (nie gotować).
Podawać pstrąga natychmiast.