Szybki Placek Brzoskwiniowy
Szybki placek brzoskwiniowy może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 150 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Mieszanka Peach Pie napełniania, cukier, wymieszać, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest lubiany przez 49 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Szybki Placek Brzoskwiniowy, Szybki Placek Brzoskwiniowy, oraz Szybki Cynamonowy Placek Brzoskwiniowy.
Instrukcje
W 8-calowej kwadratowej patelni, rozłóż ciasto i pokrojone brzoskwinie; umieść w zimnym piekarniku.
Rozgrzać piekarnik do 204°; niech ciasto napełniania i brzoskwinie ciepła 10 minut.
Tymczasem, w małej misce, wymieszać Bisquick mix, 1 łyżka cukru, mleko i masło z widelcem, aż miękkie formy ciasta.
Wyjąć patelnię z piekarnika. Upuść ciasto przez 6 łyżek na ciepłą mieszankę brzoskwiniową.
Posypać dodatkowym cukrem i gałką muszkatołową.
Piec 18 do 20 minut lub aż polewa jest jasnobrązowy.