Szybki Chleb Orzechowo-Figowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj szybkiego chleba Orzechowo-figowego. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać soda oczyszczona, olej roślinny, jajko i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Koszty It 36 centów za porcję-- uważamy, że to jest bardzo przystępne cenowo. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Szybki Chleb Gruszkowo-Orzechowy, Pieczone Figi Crostini, oraz Domowe Fig Newtons dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na blasze ułożyć orzechy laskowe.
Piec w temperaturze 350 przez 15 minut, mieszając raz. Obróć orzechy na ręcznik.
Zwiń ręcznik; zetrzyj Skórki. Posiekaj orzechy.
Doprowadzić sok pomarańczowy do wrzenia; wlać figi do miski.
Połączyć cukier, olej, skórkę, jajko i białko jaja; dobrze wymieszać trzepaczką. Wymieszać z mieszanką fig.
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól połączyć w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Dodać mieszankę fig do mieszanki mąki, mieszając tylko do wilgotności. Łyżka ciasto do 8 x 4-calowy patelni Bochenek pokryte sprayem do gotowania; posypać orzechami.
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić 10 minut w patelni na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.