Szybka Zupa Grzybowo-Jęczmienna
Szybka zupa Grzybowo-jęczmienna może być właśnie zupą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 305 kalorii, 11g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś rosół z kurczaka, grzyby cremini, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Szybkie Pieczarki Jęczmień Pilaf Ww, Szybka Zupa Wołowo-Jęczmienna, oraz Grzybowa Zupa Jęczmienna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i marchew i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 8 protokół.
Dodać grzyby i smażyć, aż uwolnią swój płyn, o 5 protokół.
Dodać jęczmień, oregano i tymianek i wymieszać 1 minutę.
Dodać bulion z kurczaka i 3 szklanki wody i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż jęczmień będzie miękki, o 30 protokół. Doprawić solą i pieprzem i podawać.