Szybka wskazówka: grillowane Brie z miodem i opiekanymi orzechami pekan

Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 460 kalorii, 18g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka wheel of brie, bagietka, pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 748 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Grillowana Sałatka brzoskwiniowa z opiekanymi orzechami pekan, serem pleśniowym i miodowym syropem balsamicznym, Grillowana Gruszka, miód i Brie Crostini, oraz Grillowane Brie z figami i miodem tymiankowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik lub Toster do temperatury 177°.
Rozłóż orzechy pekan na blasze do pieczenia i tosty je, aż będą aromatyczne, o 5 protokół.
Rozgrzej prasę panini do średniej wysokości heat.In porcje, ułóż plasterki bagietki na prasie panini, zamknij pokrywkę i grilluj plasterki, aż zostaną upieczone, około 2 minut.
Umieść całe koło Brie na grillu, zamknij pokrywkę tak, aby dotykała sera, nie naciskając go, i grilluj ser, aż zacznie się topić (zobaczysz, że ser zaczyna się obniżać i trochę spłaszczyć), około 3 minut.Ostrożnie podnieś Brie szpatułką i przenieś ją na talerz do serwowania.
Skropić miód na Brie, roztrzepać tosty pekan na wierzchu i podawać z grillowanym chlebem.