Szybka i łatwa zupa Taco Moiry Mitchell
Szybka i łatwa zupa Taco Moiry Mitchell to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 430 kalorii, 18g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka chipsów tortilla, kukurydza, mieszanka meksykańskiego sera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 9 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Spróbuj Szybka i łatwa zupa Taco, No Time Taco Soup-zrób szybką i łatwą zupę, która jest smaczna i gotowa w zaledwie kilka minut, oraz Szybko i łatwo-domowa zupa pomidorowa – nie ma to jak świeża gorąca zupa na szybki obiad dla podobnych receptur.
Instrukcje
Łącz bulion warzywny, kukurydzę, czarną fasolę i salsę w garnku na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia i gotować do ogrzania przez, o 5 protokół.
Zmiażdżyć chipsy tortilla do poszczególnych misek i top z meksykańskim serem. Zupa z chochli na frytki i ser.