Szybka i obfita zupa z makaronu Fagioli

Szybka i obfita zupa z makaronu Fagioli
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać szybki i obfity makaron zupa Fagioli spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 366 kalorii, 21g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz pod ręką wodę, ditalini, seler i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tortellini Pastan E Fagioli, Szybki Pastan e Fagioli z parmezanem, oraz 30-minutowa Pastan i zupa z fasoli (Pastan e Fagioli) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
2
Odcedzić i odstawić.
3
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym rondlu lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Dodaj marchew, cebula, i seler i smażyć 3 do 5 minut lub aż cebula i seler są przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
5
Dodać czosnek i gotować 30 sekund lub aż pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
6
Dodaj sos do makaronu, fasolę, szynkę, wodę i liść laurowy; doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Liście LauroweLiście Laurowe
FasolaFasola
WodaWoda
SzynkaSzynka
7
Dodać ugotowany makaron, natkę pietruszki, sól i pieprz. Dusić dodatkowe 2 do 3 minut lub aż do dokładnie ogrzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
Pietruszka-naćPietruszka-nać
8
Usunąć liść laurowy. Łyżka zupy do misek i wierzch równomiernie z parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Liście LauroweLiście Laurowe
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćŚredni
Gotowe W31 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia33
Magazyn