Szybka i obfita zupa z makaronu Fagioli

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać szybki i obfity makaron zupa Fagioli spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 366 kalorii, 21g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz pod ręką wodę, ditalini, seler i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tortellini Pastan E Fagioli, Szybki Pastan e Fagioli z parmezanem, oraz 30-minutowa Pastan i zupa z fasoli (Pastan e Fagioli) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym rondlu lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodaj marchew, cebula, i seler i smażyć 3 do 5 minut lub aż cebula i seler są przezroczyste.
Dodać czosnek i gotować 30 sekund lub aż pachnące.
Dodaj sos do makaronu, fasolę, szynkę, wodę i liść laurowy; doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Dodać ugotowany makaron, natkę pietruszki, sól i pieprz. Dusić dodatkowe 2 do 3 minut lub aż do dokładnie ogrzane.
Usunąć liść laurowy. Łyżka zupy do misek i wierzch równomiernie z parmezanem.