Szybka Curry Wołowina
Szybka Curry wołowina jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.48 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 288 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz butelkowany czosnek, pomidory w puszkach, mieloną kurkumę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mieloną kurkumę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Cytrynowe Nadziewane Wiśniami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szybkie Warzywa Curry, Szybki Curry kedgeree, oraz Szybkie Curry Ciecierzyca dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Podczas gdy ryż gotuje, pokrój stek po przekątnej ziarna na cienkie plastry.
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek; podsmażyć 2 protokół.
Dodaj kolendrę, kminek, sól, i kurkuma; smażyć 1 minutę.
Dodaj stek; smażyć 6 minut lub do czasu zakończenia.
Dodaj pomidory i zmniejsz ogień do niskiego poziomu. Gotować 3 minuty lub aż do całkowitego ogrzania.