Szwedzkie Suchary Migdałowe
Szwedzkie suchary migdałowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 169 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Jest to niedrogi przepis dla fanów skandynawskiej kuchni. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz wyciąg z migdałów, cukier, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Suchary Migdałowe, Szwedzki Tort Migdałowy, oraz Batony Szwedzkie Maliny Migdałowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, masło śmietankowe i cukier.
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Wymieszać z ekstraktem. Mąkę, kardamon i sodę przesiać razem; dodać na przemian z kwaśną śmietaną do śmietany. Złożyć w migdały. Podzielić ciasto na sześć części; kształt w rolkach (jak ciasto na ciastka w lodówce).
Umieść po trzy na dwóch nasmarowanych blachach do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez około 30 minut lub do jasnobrązowego.
Usuń rolki do deski do krojenia. Używając ostrego noża, pokrój rolki po przekątnej 1/2 cala. gruby.
Umieścić ciasteczka na arkuszach; powrót do piekarnika i piec do jasnobrązowego. Chłodny; przechowywać w szczelnie zakrytych pojemnikach.