Szwedzkie Ciasteczka Maślane
Przepis Szwedzkie Ciasteczka maślane mogą zaspokoić Twoje skandynawskie pragnienie w mniej więcej 1 godzina. Ten przepis służy 33 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mało kto lubi ten deser. Mieszanka proszku do pieczenia, dodatkowe orzechy pekan, pół na pół śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Szwedzkie Ciasteczka Maślane, Szwedzkie Świąteczne Ciasteczka, oraz Szwedzkie Ciasteczka Kokosowe.
Instrukcje
W dużej misce, masło śmietankowe i cukier. Ubić w żółtku, śmietanie i wanilii.
Mąkę połączyć z proszkiem do pieczenia; stopniowo dodawać do śmietany. Wymieszać z drobno posiekanymi orzechami pekan.
W małej misce ubić białko jaja. Kulki zanurz w białku jajka, a następnie zwiń w dodatkowych orzechach pekan.
Miejsce 2 w. osobno na nieczystych blachach do pieczenia.
Używając końca drewnianego uchwytu łyżki, zrób Wcięcie w środku każdej kulki. Wierzch każdej kulki z połową wiśni lub wypełnić galaretką.
Piec w temperaturze 350° przez 12-15 minut lub aż ciasteczka są lekko rumiane. Ostrożnie wyjąć do stojaków z drutu do ostygnięcia.