Szwedzkie Ciasteczka (Brunscrackers)
Szwedzkie ciasteczka (Brunscrackers) to skandynawska receptura, która serwuje 12. Ten deser ma 289 kalorii, 2G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 37 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, cukier waniliowy, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest tak doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Szwedzki Przepis Na Ciasteczka Żytnie, Szwedzkie Ciasteczka Maślane, oraz Szwedzkie Ciasteczka Kokosowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Mąkę przesiać razem z sodą oczyszczoną.
W osobnej misce, śmietana razem masło, cukier, cukier waniliowy, i złoty syrop; dobrze wymieszać. Wymieszać mąkę i wymieszać do momentu włączenia. Formować ciasto na dwa, 1 cala grubości wydłużone rolki długości patelni cookie.
Umieść je na patelni z wystarczającą ilością miejsca między nimi, aby mogły się rozprzestrzeniać.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż będą jasnoniebieskie i spłaszczone; około 20 do 22 minut, jeśli używasz margaryny, lub 13 do 15 minut, jeśli używasz masła.
Wyjąć z piekarnika i lekko ostudzić przez około 3 protokół.
Pokrój po przekątnej na paski o średnicy od 1 do 2 cali, pozostając jeszcze ciepłym.
Usuń pojedyncze ciasteczka do ostygnięcia na stojaku z drutu.