Szwedzki Hard Tack
Szwedzki Hard Tack jest Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni skandynawskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Idź do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, masło, maślanka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Hard Candy, Niezbyt "Twarda" Lemoniada, oraz SOS Twardy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Mąkę, cukier, sodę oczyszczoną i sól przesiać do dużej miski. Wcierać w skracanie, aż mieszanina pojawi się piaszczysta. Mieszamy w maślance, aż ciasto się połączy.
Rozwałkować na lekko posypanej mąką powierzchni do grubości 1/8 cala.
Pokroić w 4-calowe kwadraty, a następnie wyciąć każdy kwadrat po przekątnej w trójkąty i ukłuć widelcem.
Piecz Trójkąty w nagrzanym piekarniku na nieczystych arkuszach ciasteczek, aż wyschną i lekko rumiane, około 10 minut.