Szwajcarskie Warstwy Żytnie
Szwajcarskie warstwy żytnie mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.33 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 354 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 5 minut. Mieszanka produktu jajecznego bez cholesterolu, kminkowo-koperkowy koktajl chleb żytni, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mleko o niskiej zawartości tłuszczu, można śledzić to danie główne z Solony Karmelowy Brownie Milkshake jako deser. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 46%. Spróbuj Szwajcarskie Warstwy Żytnie, Szynka i Szwajcarskie warstwy, oraz Wina i Szwajcarskie warstwy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spryskaj dwoma 10-uncjowymi owalnymi lub okrągłymi pojedynczymi zapiekankami sprayem do gotowania.
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni nonstick na średnim ogniu. Cebulę ugotować na oleju około 2 minut, od czasu do czasu mieszając, aż będzie miękka.
Cebulę, chleb, ser i kurczaka wymieszać; łyżkę do zapiekanek. Pozostałe składniki ubić ręcznym trzepaczem do wymieszania; wlać mieszaninę chleba. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Piec odkryte 30 do 35 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.