Szwajcarski tuńczyk topi się

Szwajcarski tuńczyk topi się
Swiss Tuna Melts trwa około 20 minut od początku do końca. Z tego przepisu wychodzą 4 porcje zawierające 593 kalorie, 21 g białka i 42 g tłuszczu każda. Za 1,58 USD za porcję ten przepis pokrywa 28% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga chleba, cebuli, sera szwajcarskiego i tuńczyka w wodzie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Świetnie sprawdza się jako niedrogie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę pescatariańską. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał całkiem niezły wynik łyżką wynoszący 65%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Swiss Tuńczyk Melts, Szynka i Swiss Melts oraz Swiss Mushroom Turkey Melts.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj tuńczyka, ser, cebulę i seler. W małej misce wymieszaj śmietanę i majonez.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Kiszonej Kapusty, Dobrze Odsączonej I Posiekanej2 łyżki Kiszonej Kapusty, Dobrze Odsączonej I Posiekanej
O Brzoskwiniach Obranych, Wypestkowanych I Pokrojonych W PlasterkiO Brzoskwiniach Obranych, Wypestkowanych I Pokrojonych W Plasterki
8 Uncji Zwykłego Serka śmietankowego Lub Wegetariańskiego Serka śmietankowego, Pokrojonego Na Kawałki8 Uncji Zwykłego Serka śmietankowego Lub Wegetariańskiego Serka śmietankowego, Pokrojonego Na Kawałki
Okrągły Bochenek Chleba Na ZakwasieOkrągły Bochenek Chleba Na Zakwasie
Zwykły Serek śmietankowy Lub Wegetariański Serek śmietankowy, Pokrojony Na KawałkiZwykły Serek śmietankowy Lub Wegetariański Serek śmietankowy, Pokrojony Na Kawałki
TuńczykTuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie 8 Do 10 Kropli żółtego Barwnika SpożywczegoOpcjonalnie 8 Do 10 Kropli żółtego Barwnika Spożywczego
2
Wlać mieszaninę z tuńczykiem i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
TuńczykTuńczyk
3
Rozłóż około 1/2 szklanki na czterech kromkach chleba; posypać pozostałym chlebem. Posmaruj masłem zewnętrzną część kanapek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) Mrożone Pokrojone W Plasterki Słodzone Truskawki, RozmrożoneOpakowania) Mrożone Pokrojone W Plasterki Słodzone Truskawki, Rozmrożone
Szklanka Zwykłego Jogurtu GreckiegoSzklanka Zwykłego Jogurtu Greckiego
1 Niekrojony Okrągły Bochenek (1-1/2 Funta) Chleba Na Zakwasie1 Niekrojony Okrągły Bochenek (1-1/2 Funta) Chleba Na Zakwasie
4
Na patelni lub na dużej patelni, na średnim ogniu, opiekaj kanapki przez 4-5 minut z każdej strony lub do momentu, aż lekko się zarumienią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb KanapkowyChleb Kanapkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-calowy Kawałek Laski Wanilii1-calowy Kawałek Laski Wanilii

Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Wino Różane

Tuńczyk świetnie komponuje się z Pinot Noir, Merlot i winem różowym. Chociaż ryby często łączy się z białym winem, bardziej mięsiste ryby, takie jak tuńczyk, doskonale pasują do czerwonego wina. Różowe również będzie dobrze pasować, zwłaszcza jeśli tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Bollinger Brut Special Cuvee. Oceniającym podoba się, z oceną 4,2 na 5 gwiazdek i ceną około 60 dolarów za butelkę.
Specjalna Cuvee Bollinger Brut
Specjalna Cuvee Bollinger Brut
Złocisty kolor, charakterystyczny dla czarnych odmian winorośli. Bardzo drobne bąbelki. W nosie piękna, aromatyczna złożoność, dojrzałe owoce i korzenne aromaty, z nutami pieczonych jabłek, kompotu jabłkowego i brzoskwiń. Na podniebieniu subtelne połączenie struktury, długości i żywości. Bąbelki są jak aksamit. Aromaty gruszki, brioszki i pikantne aromaty, nuty świeżego orzecha włoskiego. Łączone ze wszystkimi rybami, zwłaszcza sushi i sashimi, skorupiakami, takimi jak krewetki, krewetki, raki i grillowany homar, drób i białe mięso, orzechy nerkowca, parmezan lub prosciutto.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn