Szwajcarski Chard, kozi ser i Prosciutto tarta

Szwajcarski Chard, kozi ser i Prosciutto tarta
Szwajcarski Chard, kozi ser i Prosciutto tarta jest bezglutenowe przepis z 5 porcjami. Na 4,56 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 766 kalorii, 23G białka, oraz 43g tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 56 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, petite bottes de bettes, kozi ser i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Szwajcarska tarta z Chardą, porem i kozim serem, Szwajcarska Tarta Z Chard Z Grana Padano I Kozim Serem, oraz Szwajcarska Tarta Z Kozim Serem, Porzeczkami I Orzeszkami Piniowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Prawie tydzień bez publikowania sprawia, że czuję się, jakbym tracił całą zabawę. Nie mogę uwierzyć, że Luty się skończył. Zastanawiam się, dlaczego tak wiele zawsze pakuje się w tak krótki miesiąc, ale czuję ulgę, że wszystkie projekty zostały ukończone i dotrzymane terminy. Więc, " Witaj Marchu!
2
Ruszajmy!"Tak, Ten miesiąc jest zdecydowanie inny, wypełniony podróżami, warsztatami i wizytami i mogę się założyć, że nie mogę się doczekać zmiany scenerii. O tak.Małe przerwy w ciągu dnia pracy są niezbędne dla każdego. Prawdopodobnie zauważyłeś to po prostu zaglądając do głowy na zewnątrz przez 10 minut lub spacerując z kolegą. Najbardziej ożywczy jest lunch. Nie mogę się obejść bez tego. Myślę, że wynika to bezpośrednio z mojego dzieciństwa, kiedy moja mama wybierała nas ze szkoły na lunch. Nie miała nic przeciwko posiłkom w stołówce, ale cieszyła się, że poświęciła na to czas. To nie było nic wymyślnego, ale oderwanie się na godzinę oznaczało również odebranie nowej książki w bibliotece, zdobycie większej ilości naklejek w księgarni, zatrzymanie się w piekarni na ucztę. Trochę zabawy w środku długiego dnia pracy. Zawsze smakołyk, gdy jesteś dzieckiem. Albo dorosły.Uwielbiam dobrą sałatkę z tonami kolorowych warzyw, czasami posypaną jajkiem na twardo lub dwoma. Zupy to kolejna ulubiona podstawa, ale nic nie mówi przerwy na lunch bardziej niż pikantna tarta i sałatka boczna dla mnie. Kwintesencja francuskiego bistro. Taki, który rozgrzewa moją duszę będąc tak daleko od domu. Taki, który sprawia, że czuję się Dorosła, chociaż jestem tam od jakiegoś czasu. Pikantne tarty są idealne naczynia, aby uzyskać dobrą dawkę wszystkich niezbędnych pokarmów, których mózg i ciało potrzebują do prawidłowego funkcjonowania bez zbytniego wysiłku lub planowania. Gdy już masz skórkę, wrzuć wszystko, co uderza w twoją fantazję lub cokolwiek masz pod ręką. Niebo to granica dotycząca nadzień, przypraw, ziół itp...Zabawne jest to, że w mojej rodzinie słona tarta jest również posiłkiem z wyboru dla każdego wyczerpanego podróżnika. Za każdym razem, gdy wracamy do domu, Wiem, że naszym pierwszym posiłkiem będzie quiche Lorraine mojej mamy z sałatką i szalotka vinaigrette mojego taty. Za każdym razem, gdy przyjeżdżają z wizytą, są gotowe quiche, aby szybko ugryźć się po długim dniu podróży. Jak do tego doszło? Nie wiem. To tradycja. I nie zadzierasz z tradycją. No przynajmniej nie ten, ehehe.Ten szwajcarski Chard, kozi ser i Prosciutto można chyba nazwać próbą przyjścia moich rodziców za dwa tygodnie. I wreszcie wpadł na pikantny bezglutenowej skorupy, że jestem zakochany. Smakuje dobrze, piecze dobrze i zwija się jak urok. Do nadzienia użyłam tego, co miałam pod ręką: pęczka szwajcarskiego chard w lodówce, trochę koziego sera i prosciutto, które zostały z tapas night with friends. Następnym razem może to być po prostu bekon i cebula. Kto wie...Nie mogę uwierzyć, że będę w L. A W środę i Seattle w niedzielę! Jeśli jesteś zarejestrowany na którekolwiek z warsztatów, z góry dziękuję i nie mogę się doczekać spotkania! Podczas pisania tego artykułu organizowane są tweet-upy/spotkania, więc jeśli jesteś zainteresowany, najlepiej sprawdzić mój kanał na Twitterze (@Sweet
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciastka CielęceCiastka Cielęce
Ser KoziSer Kozi
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
ProsciuttoProsciutto
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3
Tartelette) lub którąkolwiek z (szalonych - niesamowitych - zabawnych) dziewczyn, które będą pokazywać mi Miasto w tym tygodniu: Rachael (@fujimama), Jen (@jenjenk) i Gaby (@Whats
1
4 porcje na skórkę:5 łyżek (70gr) niesolonego masła, w temperaturze pokojowej1 łyżeczka musztardy Dijon3 żółtko jajek sól 1/2 szklanki (80gr) mąki z brązowego ryżu1/2 szklanki (60gr) mąki z prosa1/4 szklanki (30gr) mąki z sorgo1/4 szklanki(40gr) skrobi z tapioki (lub 1,5 szklanki mąki uniwersalnej, jeśli nie używa się mąki gf)1/2 łyżeczki gumy ksantamowej
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Masło NiesoloneMasło Niesolone
Skrobia Z TapiokiSkrobia Z Tapioki
Sól Przyprawowa Lawry'sSól Przyprawowa Lawry's
SorgoSorgo
ProsoProso
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
2
Do nadzienia: 2 łyżki oliwy z oliwy1 średnia cebula (użyłam 1/2 olbrzymiej słodkiej Vidalii), pokrojone cienko1 pęczek boczku szwajcarskiego (czerwono-zielona tęcza-do wyboru), umyte i poklepane na sucho4 - 6 plasterków prosciutto3 jajka, lekko ubijane2 / 3 szklanki pełnego mlekaalta i pieprzowa świeżo startej gałki muszkatołowej 4 do 6 oz (120gr - 180gr) pokruszona Kozia sernikaprzepuszczone kilka gałązek tymianku
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Vidalia CebulaVidalia Cebula
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
3
Przygotować skórkę: w mikserze, ubij razem masło i musztardę na średniej prędkości, aż będą lekkie i przewiewne.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodać żółtka, po jednym na raz i dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
5
Wymieszać do momentu włączenia.
6
Dodać wszystkie różne mąki, i guma ksantham i krótko wymieszać. Wrzuć całą mieszaninę na lekko posypaną mąką (użyj więcej mąki ryżowej) deskę i zbierz ciasto w gładką kulkę. Spłaszczyć ciasto na dysku, owinąć go w folię i przechowywać w lodówce przez godzinę.Rozgrzej piekarnik do 177° i umieść stojak na środku.Gdy ciasto jest ładne i zimne, rozwałkuj je na lekko posypanej mąką desce lub między dwoma arkuszami plastiku, aby pasowały do preferowanej patelni. (Poszedłem z prostokątny tym razem) jeśli ciasto łzy podczas toczenia lub/i przenieść do patelni, po prostu załatać go opuszkami palców. Wyłożyć ciasto z kawałkiem papieru pergaminowego, wypełnić odważnikami ciasta lub fasolą dy i piec przez 15-20 minut, aż do całkowitego zrobienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Usuń wagi i pergamin. W tym momencie możesz schłodzić upieczoną skórkę do 5 dni, jeśli nie używasz od razu lub zamrozić ją do 3 miesięcy.Przygotuj nadzienie: Rozgrzej piekarnik do 177° i umieść stojak na środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Rozgrzać olej w dużej patelni do smażenia na średnim ogniu i gotować cebulę, aż półprzezroczyste (o 3-4 protokół), dodać chard Szwajcarski i gotowane, aż zwiędną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Zdjąć z patelni i odstawić do ostygnięcia. W tej samej patelni, szybko smażyć plastry prosciutto, aby uzyskać je ładne i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Usunąć z pan.In dużą miskę, ubić razem jajka, mleko, sól, pieprz i gałka muszkatołowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Warstwę cebuli i boczku szwajcarskiego na dnie skorupy i powoli wlać mieszaninę jaj. Wierzch z plastrami prosciutto i pokruszonym kozim serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
ProsciuttoProsciutto
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
1
Pour la pate: 70gr beurre mou, non sale1 cc moutarde de Dijon3 jaunes d ' oeufpincee de sel80gr farine de riz brun60gr farine de millet30gr farine de sorghum40gr de farine de tapioca (ou de 210gr de farine blanche)1/2 cc de gomme de xantham
Składniki, których będziesz potrzebować
TapiokaTapioka
Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,
2
Pour la garniture: 2 cs d 'huile d' olive1 oignon moyen, Coupe en tranche fine1 petite bottes de bettes4-6 tranches de prosciutto3 oeufs, legerement battus150ml lait entiersel, poivrepincee de muscade fraiche120gr a 180gr de fromage de chevre emiettequelques brins de thym
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
3
Preparer la pate: Dans le bol d ' un mixer, battez le beurre et la moutarde pendant 2 minutes. Ajoutez les jaunes d ' oeufs un a un, tout en melangeant bien apres chaque jaune. Ajoutez les farines sans gluten, le sel et la gomme de xantham. Melangez brievement et verzes le contenu sur un plan de travail. Ramassez en boule et metter au refrigerateur pendant une heure.Prechauffez le four a 180C et positionnez une plaque au milieu.Etalez la pate sur un plan de travail legerement farine (farine sans gluten de preference), ou entre deux feuilles de papier sulfurise. Foncez en un plat a tarte (rectangulaire ou rond), mettre une feuille de papier sulfurise dans le fond, et des pois/riz. Faire pre-cuire 10-12 minut. Sortez la tarte du four et laissez refroidir.Preparez la garniture: Prechauffez le four A 180C. Dans une grande poele a feu moyen, faites revenir l 'oignon dans l' huile. Ajoutez les bettes et cuire jusqu 'a ce qu' elles apparaissent fanees. Retirez de la Poele et faites-y revenir les tranches de prosciutto. Laissez refroidir.Dans un grand bol, melangez les oeufs, le lait, sel, poivre et la pointe de muscade.Repartissez les oignons et bettes au fond de la tarte. Versez dessus le melange oeufs / lait, parsemer des tranches de prosciutto et de fromage de chevre. Faites cuire 30-40 minut. Parsemez de thym frais a la sortie du four.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
Ser KoziSer Kozi
BouleBoule
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji

Składniki

1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(80gr) mąka ryżowa brązowa(80gr) mąka ryżowa brązowa120grsa 180gr de fromage de chevre emiettea 180gr de fromage de chevre emiette5krewetki i żyłkipincee de muscade fraichepincee de muscade fraiche1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoMusztarda DijonMusztarda Dijon3żółtka jajżółtka jaj3jajka, lekko ubitejajka, lekko ubite5krewetki i żyłkipincee de selpincee de sel5krewetki i żyłkisel, poivresel, poivre1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.(120gr - 180gr) pokruszony kozi ser(120gr - 180gr) pokruszony kozi ser5krewetki i żyłkiDans un grand bol, melangez les oeufs, le lait, sel, poivre et la pointe de muscadeDans un grand bol, melangez les oeufs, le lait, sel, poivre et la pointe de muscade1Batoniki toffi Heathguma ksantamowaguma ksantamowa1cc moutarde de Dijoncc moutarde de Dijon1stojakRozgrzej piekarnik do 350F i umieść a na środkuRozgrzej piekarnik do 350F i umieść a na środku60grsfarine de milletfarine de millet1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(60gr) mąka z prosa(60gr) mąka z prosa1szczyptaszczypta świeżo startej gałki muszkatołowejszczypta świeżo startej gałki muszkatołowej2cs d 'huile d' olivecs d 'huile d' olive23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1petite bottes de bettespetite bottes de bettes4tranches de prosciuttotranches de prosciutto42 łyżki roztopionego masłaprosciuttoprosciutto1szczyptaszczypta soliszczypta soli5krewetki i żyłkiPapryczki peperoncini do dekoracjiPapryczki peperoncini do dekoracji30grsfarine de sorghumfarine de sorghum591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(30gr) mąka sorgo(30gr) mąka sorgo1( bakłażany)cebula (użyłam 1/2 olbrzymiej słodkiej Vidalii), pokrojona cienkocebula (użyłam 1/2 olbrzymiej słodkiej Vidalii), pokrojona cienko1bunchChard szwajcarski (czerwono-zielona tęcza-do wyboru), umyty i poklepany na suchoChard szwajcarski (czerwono-zielona tęcza-do wyboru), umyty i poklepany na sucho40grsde farine de tapiocade farine de tapioca591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(40gr) skrobia z tapioki(40gr) skrobia z tapioki3gałązki1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej53 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala(70gr) masło niesolone, w temperaturze pokojowej(70gr) masło niesolone, w temperaturze pokojowej1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki5krewetki i żyłkiPiec przez około 30-40 minut lub do momentu, aż tarta zacznie się złocisto brązowy i krem jest gotowane. Posypać świeżo posiekanym tymiankiemPiec przez około 30-40 minut lub do momentu, aż tarta zacznie się złocisto brązowy i krem jest gotowane. Posypać świeżo posiekanym tymiankiem70grsbeurre mou, non salebeurre mou, non sale1cc de gomme de xanthamcc de gomme de xantham80grsfarine de riz brunfarine de riz brun3jaunes d ' Oeufjaunes d ' Oeuf1501 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwelait entierlait entier3oeufs, legerement battusoeufs, legerement battus1oignon moyen, Coupe en tranche fineoignon moyen, Coupe en tranche fine1802 łyżki masła niesolonegoPrechauffez le four aPrechauffez le four a1802 łyżki masła niesolonegoPrechauffez le four A et positionnez une plaque au milieuPrechauffez le four A et positionnez une plaque au milieu5krewetki i żyłkiquelques brins de thymquelques brins de thym
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia20
Magazyn