Szwajcarska Chard i Ricotta Crostata

Szwajcarska Chard i Ricotta Crostata
Szwajcarski Chard i Ricotta Crostata wymaga około 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 559 kalorii, 20g białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.34 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz boćwinę szwajcarską, jajka, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Penne ze szwajcarską Chardą i ricottą, Omlet Ricottan z Chardą Szwajcarską, oraz Makaron Ricottan i Szwajcarski Chard.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Połączyć mąkę, parmezan, mascarpone, sól, cayenne i masło w misce robota kuchennego i puls, puls, puls, aż wygląda bardzo suchy i kruchy - co lubię nazywać etap parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać jajka i pulsować, aż mieszanina tworzy piłkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
Wyjąć ciasto z robota kuchennego i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
5
Obficie posmarować dużą patelnię saute oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać czosnek i pokruszony czerwony pieprz i doprowadzić patelnię na średnim ogniu. Kiedy czosnek stał się złoty brąz i jest bardzo aromatyczny usunąć go i odrzucić, spełnił swoje przeznaczenie czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodaj Szwajcarskie łodygi chard, por i 2 do 3 łyżek wody i doprawić solą. Gdy woda wyparuje, a łodygi i pory są miękkie, dodaj liście. Przyprawić liście solą i podsmażyć, aż będą bardzo miękkie i zwiędłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
8
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
9
W dużej misce połączyć ricotta, parmezan, jajka, cayenne i szwajcarskiej mieszaniny chard.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Wymieszać, aby dokładnie połączyć. Smak i dostosować przyprawy w razie potrzeby (będzie). Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
11
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
Wyjąć ciasto z lodówki i pozostawić do ogrzania na około 10 do 15 minut, to sprawi, że będzie to naprawdę dużo łatwiejsze do rozwałkowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
13
Odkurz dużą czystą powierzchnię roboczą mąką i rozwałkuj ciasto w duże koło o grubości około 1/4 do 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
14
Ciasto przełożyć na duży arkusz wyłożony papierem pergaminowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
15
Połóż ciasto na płasko, nie martw się o zwis po bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
16
Umieść nadzienie w dużym okręgu na środku rozwałkowanego ciasta, pozostawiając 3 do 4-calową granicę ciasta wzdłuż zewnętrznej krawędzi. Złożyć ciasto wokół nadzienia, aby uzyskać "ciasto z wolnej formy".
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
17
Umyć wierzch ciasta umyć jajkiem i piec w nagrzanym piekarniku, aż skorupa będzie jędrna, złotobrązowa i błyszcząca, około 45 do 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
18
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na 10 do 15 minut przed krojeniem, pozwoli to na łatwiejsze krojenie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
19
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
20
Co za wspaniały lunch!!!
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia12
Magazyn