Szwajcarski Chard i Ricotta Crostata wymaga około 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 559 kalorii, 20g białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.34 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz boćwinę szwajcarską, jajka, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Penne ze szwajcarską Chardą i ricottą, Omlet Ricottan z Chardą Szwajcarską, oraz Makaron Ricottan i Szwajcarski Chard.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Połączyć mąkę, parmezan, mascarpone, sól, cayenne i masło w misce robota kuchennego i puls, puls, puls, aż wygląda bardzo suchy i kruchy - co lubię nazywać etap parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mascarpone
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać jajka i pulsować, aż mieszanina tworzy piłkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Wyjąć ciasto z robota kuchennego i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
5
Obficie posmarować dużą patelnię saute oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Dodać czosnek i pokruszony czerwony pieprz i doprowadzić patelnię na średnim ogniu. Kiedy czosnek stał się złoty brąz i jest bardzo aromatyczny usunąć go i odrzucić, spełnił swoje przeznaczenie czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Dodaj Szwajcarskie łodygi chard, por i 2 do 3 łyżek wody i doprawić solą. Gdy woda wyparuje, a łodygi i pory są miękkie, dodaj liście. Przyprawić liście solą i podsmażyć, aż będą bardzo miękkie i zwiędłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard Szwajcarski
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
8
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard Szwajcarski
9
W dużej misce połączyć ricotta, parmezan, jajka, cayenne i szwajcarskiej mieszaniny chard.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard Szwajcarski
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Wymieszać, aby dokładnie połączyć. Smak i dostosować przyprawy w razie potrzeby (będzie). Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
11
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Wyjąć ciasto z lodówki i pozostawić do ogrzania na około 10 do 15 minut, to sprawi, że będzie to naprawdę dużo łatwiejsze do rozwałkowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
13
Odkurz dużą czystą powierzchnię roboczą mąką i rozwałkuj ciasto w duże koło o grubości około 1/4 do 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
14
Ciasto przełożyć na duży arkusz wyłożony papierem pergaminowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
15
Połóż ciasto na płasko, nie martw się o zwis po bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
16
Umieść nadzienie w dużym okręgu na środku rozwałkowanego ciasta, pozostawiając 3 do 4-calową granicę ciasta wzdłuż zewnętrznej krawędzi. Złożyć ciasto wokół nadzienia, aby uzyskać "ciasto z wolnej formy".
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
17
Umyć wierzch ciasta umyć jajkiem i piec w nagrzanym piekarniku, aż skorupa będzie jędrna, złotobrązowa i błyszcząca, około 45 do 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
18
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na 10 do 15 minut przed krojeniem, pozwoli to na łatwiejsze krojenie.