Szpinak, Por i zupa ziemniaczana
Szpinak, Por i zupa ziemniaczana może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.5 za porcję. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 9g białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz grzanki, sól, szpinak, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest dobre. Spróbuj Gulasz Z Pora, Ziemniaków I Szpinaku, Zupa Z Pora Ziemniaczanego, oraz Zupa z szynki, ziemniaków i pora dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój pory w poprzek i zanurz w dużej misce z wodą, aby spłukać Brud; podnieś do durszlaka, pozostawiając brud za sobą i w razie potrzeby spłucz ponownie w słodkiej wodzie. W dużym rondlu na średnim ogniu rozpuść masło.
Dodać pory i sól i gotować, aż kuleje, często mieszając, o 5 protokół.
Dodać bulion i ziemniaki. Doprowadzić do wrzenia, pokryte; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie po przekłuciu, 10 do 15 protokół.
Dodać szpinak i gotować, aż zwiędnie, o 1 minutę.
Czysty w blenderze, w partiach, jeśli to konieczne, trzymając pokrywę ręcznikiem.
Wlać z powrotem do rondla i cienkie z więcej bulionu, jeśli chcesz; podgrzać do gorąca. Doprawić solą i pieprzem. Podzielić zupę między 4 miseczki i góry każdy z około 1/4 Puchar grzanki.