Szpinak Karczoch Calzones

Szpinak Karczoch Calzones
Szpinak Karczoch Calzones może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $5.09 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 1015 kalorii. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Mieszanka przypraw, pomidory w puszkach, ciasto na pizzę i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis od Foodnetwork ma 37 fanów. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Kurczak, szpinak i Karczoch Calzones (osobisty Rozmiar), Kiełbasa & Karczoch Calzones, oraz Trzy sery i karczochy Calzones.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz pierwsze 7 składników w misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Rozwałkuj każde ciasto na pizzę na arkuszu ciastek i podziel je na połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Do PizzyCiasto Do Pizzy
Pliki CookiePliki Cookie
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Rozprowadzić 1/2 szklanki mozzarelli i do 1/4 nadzienia na każdym prostokącie. Wykonać tylko połowę powierzchni każdego prostokąta ciasta, następnie złożyć ciasto na wierzchu nadzienia i mocno zacisnąć krawędzie, aby je uszczelnić. Dla półksiężyca "Pizzeria" spójrz na swoje calzones, kopiec wypełnienie w kształcie półksiężyca, złożyć ciasto na górnej krawędzi wykończenia ciasta do naśladowania zaokrąglony kształt, a następnie uszczelnić krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CiastoCiasto
5
Wiązać kawałki ciasta w węzłach, posmarować olejem czosnkowym i posypać startym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej CzosnkowyOlej Czosnkowy
SerSer
CiastoCiasto
6
Piecz węzły z calzones.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Jeśli ciasto łzy, usunąć trochę nadzienia i naprawy. Powtórz proces, rozstaw calzones równomiernie na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Piec calzones przez 12 do 15 minut lub do złotego koloru na całym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Podawać calzones z ciepłym sosem pomidorowym lub pizzy do dunkingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do PizzySos Do Pizzy
PomidorPomidor
10
Uwaga kucharza: zamrozić pozostałe nadzienie w małym plastikowym pojemniku i użyć go do nadziewania piersi kurczaka w inny dzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KurczakaPierś Z Kurczaka
11
Dodaj oliwę z oliwek do średniego rondla na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
12
Do rozgrzanej oliwy z oliwek dodać czosnek i pokruszony pieprz; gdy papryka zatrze i czosnek skwierczy, wymieszać pokruszone pomidory. Doprawić sosem solą, pieprzem i włoską przyprawą. Gotować przez pięć minut i wymieszać z natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa WłoskaPrzyprawa Włoska
Pokruszone PomidoryPokruszone Pomidory
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
SOSSOS
SólSól
13
Serw.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki) z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki)
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin. Dobrze komponuje się z mięsem i mięsnymi sosami makaronowymi, drobiem i twardymi serami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W31 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia56
Magazyn