Szpinak i suszone na słońcu pomidory Frittata
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać szpinak i suszone na słońcu pomidory Frittatan spróbować. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,06 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać szpinak, szalotka, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać tosty można śledzić to danie główne z Cynamonowe lody tostowe {bezmleczne} jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szpinak, Karczoch I Suszone Na Słońcu Pomidory Frittata, Muffinki ze szpinakiem i suszonymi pomidorami Frittata, oraz Quiche ze szpinakiem z suszonymi pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. Posmaruj 4 małe naczynia do pieczenia sprayem do gotowania. Odstawić.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować szalotka do miękkości, ale nie Brązowy, 2 do 3 protokół.
Dodać szpinak; gotować 2 do 3 protokół.
Zdjąć z ognia. Lekko ubić jajka i białka w misce. Wymieszaj suszone pomidory, ser, bazylię, mieszankę szpinaku, sól i pieprz. Łyżka do naczyń do pieczenia; piec do firmy w centrum, 12 do 14 minut.
Podawać z 1 plasterkiem tostów i 1/2 szklanki jagód.