Szpinak i ryż z migdałami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać szpinak i ryż z migdałami spróbować. Ten przepis służy 35. Jedna porcja zawiera 14 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać przyprawione i ryż pilaf mix, woda, sadzarki slivered migdały, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Sałatka szpinakowa z migdałami, Brokuły I Szpinak Z Chilli I Migdałami, oraz Sałatka jagodowo-szpinakowa z migdałami.
Instrukcje
Gotować i mieszać cebulę w gorącym oleju w dużej patelni na średnim ogniu 2 min. albo do przetargu.
Dodać szpinak i ryż; dobrze wymieszać. Gotować 2 min.
Dodać wodę i Zawartość opakowania przypraw; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia; przykryć. Dusić na średnim i małym ogniu 18 do 20 min. lub do momentu wchłonięcia płynu.
Wymieszać orzechy; gotować aż do ogrzania, od czasu do czasu mieszając.