Szpinak i kozi ser Nadziewane kotlety wieprzowe

Szpinak i kozi ser Nadziewane kotlety wieprzowe może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja zawiera 601 kalorii, 59G białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 4,56 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wina, cebula, musztarda dijon, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 141 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kotlety Wieprzowe Nadziewane Jabłkami, Kozim Serem I Orzechami Pekan, Grube kotlety schabowe nadziewane rozmarynem, pieczarkami i kozim serem, oraz Kotlety wieprzowe faszerowane pomidorami i szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. za pomocą ostrego noża wykonaj nacięcie z boku kotleta wieprzowego, aby każda strona była równa.
Przeciąć prawie całą drogę przez kotlet schabowy, aby utworzyć kieszeń, powtórzyć z pozostałymi kotletami schabowymi, a każdy z nich doprawić solą i pieprzem.
Roztopić 1 łyżkę masła na patelni na średnim ogniu, a następnie dodać czosnek i gotować, aż czosnek zacznie zmiękać, ale nie brązowy.
Dodać bułkę tartą i wymieszać z masłem i czosnkiem; tosty bułkę tartą do złotego koloru, a następnie usunąć z patelni.
Gdy bułka tarta jest chłodna, dodać odsączony szpinak i wymieszać, aż dobrze się połączą. Pokrusz kozi ser na mieszankę szpinaku, uważając, aby nie rozbić zbytnio koziego sera. Doprawić solą i pieprzem. Każdy kotlet schabowy napełnij równą ilością nadzienia.
Roztopić pozostałe masło na dużej patelni.
Dodać kotlety schabowe i gotować z każdej strony, aż zbrązowieje.
Ułożyć rumiane kotlety schabowe na blasze i wstawić do piekarnika.
Dodaj cebulę do smażenia i gotować do miękkości; dodać wino i musztardę i doprowadzić do duszenia. Zmniejszyć, aż sos zgęstnieje i doprawić do smaku solą i pieprzem. Gdy kotlety schabowe są gotowane, wyjmij z piekarnika i pozostaw na 5 minut.
SOS skropić kotlety wieprzowe i podawać z brązowym ryżem i brokułami oraz pozostałym białym winem.