Szpinak Alfredo Pizza

Szpinak Alfredo Pizza
Szpinak Alfredo Pizza może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 490 kalorii, 21g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 24 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i zbieraj grzyby, rozpakowane Skórki pizzy, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 92%. Spróbuj Szpinak Alfredo Pizza, Grillowany Szpinak-Alfredo Pizza, oraz Szpinak Prosciutto Alfredo Pizza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Rozłóż Skórki pizzy na blachach do pieczenia lub patelniach do pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Szpinak i sos Alfredo umieścić w rondlu i ogrzać na średnim ogniu. Mieszaj od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos AlfredoSos Alfredo
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Rozprowadź 1 łyżkę oliwy z oliwek na każdej skórce pizzy. Łyżka połówki Alfredo i szpinaku na każdej skórce, a następnie układamy karczochy na warstwie sosu. Na wierzchu każdej pizzy polać serem mozzarella i parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Trójkolorowe Chipsy TacoTrójkolorowe Chipsy Taco
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
5
Na wierzch posypać grzybami i czarnymi oliwkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Kukurydziane (patrz Poniżej)Ciasto Kukurydziane (patrz Poniżej)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
6
Pizzę piec pojedynczo przez 20 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, aż spód będzie ładnie zarumieniony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web

Składniki

12 łyżeczki czosnku w proszkuaktywne suche drożdżeaktywne suche drożdże2831 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Sos AlfredoSos Alfredo2831 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.karczochy, osuszone i poćwiartowanekarczochy, osuszone i poćwiartowane1701 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pieczarki pokrojone, osuszonepieczarki pokrojone, osuszone9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna2831 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pakiet mrożony posiekany szpinak, rozmrożony i osuszonypakiet mrożony posiekany szpinak, rozmrożony i osuszony1Batoniki toffi Heath4 do 6 bułek do hamburgerów, podzielonych, opcjonalnie4 do 6 bułek do hamburgerów, podzielonych, opcjonalnie12 łyżeczki czosnku w proszkuPrzyprawa włoskaPrzyprawa włoska12 łyżeczki czosnku w proszku1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwestarty parmezanstarty parmezan33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calastarty parmezanstarty parmezan4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobniony ser mozzarellarozdrobniony ser mozzarella2unbaked Pizza crustsunbaked Pizza crusts3pomidory śliwkowe, cienko pokrojonepomidory śliwkowe, cienko pokrojone1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweser mozzarella rozdrobnionyser mozzarella rozdrobniony2831 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pakiet mrożony posiekany szpinak, rozmrożony i wyciśnięty na suchopakiet mrożony posiekany szpinak, rozmrożony i wyciśnięty na sucho2961 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewoda (70 do 80 stopni F)woda (70 do 80 stopni F)
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia29
Magazyn